Roland V-Mixer M380 Appears on ALSA (NO CONTROLS)

Optimize your system for ultimate performance.

Moderators: khz, MattKingUSA

basstrombone
Established Member
Posts: 31
Joined: Sun Mar 18, 2018 11:39 pm
Location: Paraíba, PB Brasil
Contact:

Roland V-Mixer M380 Appears on ALSA (NO CONTROLS)

Postby basstrombone » Fri Jun 28, 2019 2:15 pm

Greetings everyone,

I've been trying to find more info about the ROLAND M-380 Digital Mixer. The Mixer/USB interface appears on ALSA Mixer but it tells me that the it does not contain any controls (I'll attach an image here).
Did rum ALSA MIXER found the interface. Jack Also finds it but, I believe due to the lack of the controls (which I assume is the lack of I/O info) jack can't start the unity. Funny is that Mint recognizes it, so does ALSA but no controls. I'll try to copy some of the messages I've got from it.
Please let me know if any of you have any Ideas how to deal with it ok?

Thanks

Alex
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

basstrombone
Established Member
Posts: 31
Joined: Sun Mar 18, 2018 11:39 pm
Location: Paraíba, PB Brasil
Contact:

Re: Roland V-Mixer M380 Appears on ALSA (NO CONTROLS)

Postby basstrombone » Fri Jun 28, 2019 3:04 pm

Hello again,

Seems that this mixer records only through a combination of Ethernet cables and external audio interfaces... I've just got the freaking manuel.. dang.


Return to “System Tuning and Configuration”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests